Search
Search ×
KTM 125 SX 2021

KTM 125 SX 2021

Auteur: Jim scheres/zaterdag 24 oktober 2020/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
3.3

 

De KTM 125 SX is de meest compacte en lichtgewicht van de full-size motoren en levert een vertrouwenwekkende rit als geen ander. Een lichtgewicht chassis werkt samen met de meest competitieve 125 cc tweetaktmotor in zijn klasse en levert superieure wendbaarheid en vermogen om aan de eisen van elke jonge adrenalinezoeker te voldoen. Deze tweetakt-screamer is de ultieme toegang tot de profs en een zekere manier om toe te voegen aan de trofeeëncollectie.

De KTM 125 SX-motor is ongetwijfeld opnieuw de meest competitieve en krachtige motor in zijn klasse. Met een uitstekende vermogen-gewichtsverhouding, lage kosten en algehele eenvoud is het duidelijk dat tweetaktmotoren een succesvolle toekomst zullen blijven bij KTM. De compacte en duurzame motor van 17,2 kg is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technische knowhow van KTM, wat resulteert in een breed vermogen over het hele toerenbereik. Zijn gemakkelijke berijdbaarheid en uitstekende prestaties zijn voordelen die gelijk staan ​​aan snellere rondetijden en betere resultaten.

Het hart van de 125 cc-motor is een cilinder met een boring van 54 mm. Het beschikt over een verbeterde power valve-eenheid met een geavanceerd mechanisme dat is ontworpen voor de uitlaatpoorten aan de zijkant. De lay-out van de uitlaatpoort verhoogt de motorprestaties, terwijl de bovenste contour van de uitlaatpoort is bewerkt om een ​​nauwkeurigere timing van de poort te garanderen. De tweecomponenten cilinderkop werkt in volledige harmonie met de cilinder om uitstekende prestaties te leveren over het hele toerentalbereik.

Het frame en subframe van de KTM 125 SX zijn geschikt voor de agressieve rijstijlen die horen bij 125 cc racen. Het frame zelf is professioneel vervaardigd uit hydrogevormde buizen van chroom-molybdeenstaal die door robots zijn gelast, waardoor de hoogste niveaus van consistente kwaliteit worden gegarandeerd. De stijfheid is precies afgestemd op de meest dynamische wegligging en werkt in perfecte harmonie met de vering om wendbaarheid te bieden zonder de stabiliteit bij hoge snelheden te verliezen. Het frame heeft ook geen vuile voetsteunen, die een eenvoudig maar effectief zelfreinigend systeem hebben dat ervoor zorgt dat de voetsteunen terugkeren naar hun oorspronkelijke positie, waardoor ze onder alle omstandigheden volledige controle hebben. Alle SX-frames zijn voorzien van dezelfde zeer duurzame poedercoating als de KTM Factory-machines en worden geleverd met standaard framebeschermers. Het subframe is gemaakt van lichtgewicht aluminium, wat zorgt voor stabiliteit op het achterspatbord en sterke ondersteuning voor de berijder met weinig extra gewicht.

MerkKTM
Type125 SX
Prijs€ 8.950,00
Bouwjaar2021
CategorienCross
Motorinhoud100cc tot 249cc
Print

Aantal keer bekeken (891)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2021 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top