Search
Search ×
KTM 250 EXC-F 2021

KTM 250 EXC-F 2021

Auteur: Jim scheres/zaterdag 24 oktober 2020/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
Geen waardering
Het kleinste model van de KTM 4-takt-serie heeft een verrassend grote beet voor zijn formaat. Met zijn supercompacte, krachtige motor, minimaal gewicht en fantastische rijeigenschappen is het een geweldige keuze voor zowel gemotiveerde amateurs als ambitieuze professionals. Dankzij het geavanceerde brandstofinjectiesysteem biedt deze krachtbron toonaangevende prestaties, veel koppel, geweldige gasrespons en gecontroleerde vermogensafgifte. Bovendien heeft de KTM 250 EXC-F een lichtgewicht stalen trellis-frame dat bijdraagt ​​aan het nog gemakkelijker rijden, waardoor het vertrouwen van de berijder en rijprogressie wordt gewekt.

Compacte afmetingen met een toonaangevend vermogen, de DOHC-motor met brandstofinjectie van de KTM 250 EXC-F is de krachtigste en meest verfijnde 250 cc op de markt. Zijn efficiënte vermogensafgifte is beschikbaar over het hele toerentalbereik en met zijn lage gewicht van slechts 27,9 kg is deze motor de lichtste en meest concurrerende krachtbron die er is. Met Euro IV-homologatie is het niet alleen attent groen, maar laat het ook de concurrentie groen van jaloezie.

De KTM 250 EXC-F-motor is uitgerust met een compacte DOHC-cilinderkop voor optimale massacentralisatie en draagt ​​bij aan een nog beter rijgedrag. De kopconfiguratie, met dubbele bovenliggende nokkenassen die de gasstroom door de poorten regelen, belooft uitstekende, enduro-specifieke motoreigenschappen. De met DLC gecoate vingervolgers, evenals de lichtgewicht titanium kleppen die ze bedienen (inlaat 32,5 mm, uitlaat 26,5 mm), zorgen voor hogere motortoerentallen, een cruciale factor in de toonaangevende prestaties van de 250.

Alle EXC-modellen zijn voorzien van high-tech, lichtgewicht chromoly stalen frames. Dit omvat hydrogevormde elementen die zijn geproduceerd door middel van ultramodern robotlassen. Met zijn race-bewezen geometrieën en optimale stijfheid biedt het frame geweldige feedback voor de rijder, speels rijgedrag en opmerkelijke stabiliteit. De zijdelings bevestigde motorkopsteunen (de verbinding tussen cilinder, kop en frame) zijn nu gemaakt van aluminium, waardoor trillingen worden verminderd en verder wordt bijgedragen aan nauwkeurig bochtenwerk. De motoren hebben ook zijdelingse framebeschermers met een gestructureerd oppervlak, waardoor de grip wordt verbeterd, terwijl ze ook dienen als hittebeschermer tegen de uitlaatdemper aan de rechterkant. Het subframe is gemaakt van extra lichte en stabiele aluminium profielen met een gewicht van minder dan 900 gram, wat zorgt voor een uitstekende stabiliteit van het achterspatbord.
MerkKTM
Type250 EXC-F
Prijs€ 12.450,00
Bouwjaar2021
CategorienEnduro
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print

Aantal keer bekeken (441)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2021 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top