Search
Search ×
KTM 250 EXC TPI 2022

KTM 250 EXC TPI 2022

Auteur: Jim scheres/zaterdag 24 oktober 2020/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
5.0
De KTM 250 EXC TPI is de ultieme combinatie van kracht en rijdbaarheid en zet een duidelijke maatstaf voor intuïtieve bediening, unieke stijl en topprestaties. Dankzij de baanbrekende TPI-technologie blijft deze extreme machine nieuwe hoogten bereiken, wat duidelijk de niet-aflatende toewijding van KTM aan tweetaktontwikkeling aantoont. Naast de bekende voordelen van uitstekende brandstofefficiëntie, schone uitlaatemissies en het wegvallen van jetting, heeft de KTM 250 EXC TPI een dynamisch, lichtgewicht frame. Het is ontwikkeld met feedback van fabrieksrijders en achteraf bezien, beantwoordt het de gunst door uitstekende feedback van de rijder te bieden.

De 250cc-tweetaktmotor heeft veel vermogen en koppel, maar blijft licht genoeg voor rijders om zich een weg te banen door de zwaarste obstakels. Dankzij ultramoderne techniek, innovatief tweetaktontwerp en revolutionaire TPI-brandstofinjectietechnologie en een 13:52-versnelling, is de krachtbron nog verfijnder dan ooit tevoren. De compacte en lichtgewicht 2-takt is een geweldige keuze voor offroad-rijders die bruikbare enduro-prestaties willen die klaar zijn om het meest extreme terrein te overwinnen.

De cilinder van de KTM 250 EXC TPI heeft een boring van 72 mm en is uitgerust met een geavanceerde power valve, die zorgt voor ultragladde en controleerbare vermogenskarakteristieken. Omdat de cilinder brandstofinjectie heeft, heeft hij twee laterale koepels die de brandstofinjectoren vasthouden en brandstof leveren aan de achterste transferpoorten. De stroomafwaartse injectie garandeert een uitstekende verneveling van de brandstof met de stroomopwaartse lucht. Zo is het verlies aan onverbrande brandstof minimaal voor minder uitstoot, een efficiëntere verbranding en een lager brandstofverbruik. De cilinder is ook voorzien van een ultramoderne vermogensklepeenheid met een geavanceerd mechanisme voor de zijdelingse steunuitlaatpoorten. De lay-out van de uitlaatpoort verhoogt de motorprestaties, terwijl de bovencontour van de uitlaatpoort is bewerkt om een nauwkeurigere poorttiming te garanderen.
MerkKTM
Type250 EXC TPI
Prijs€ 12.050,00
Bouwjaar2022
CategorienEnduro
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print

Aantal keer bekeken (2116)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2022 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top