Search
Search ×
KTM 250 SX 2021

KTM 250 SX 2021

Auteur: Jim scheres/zaterdag 24 oktober 2020/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
5.0

Of het nu gaat om vermogen en gewicht of vermogen en controle, de KTM 250 SX is de perfecte combinatie van alles dat telt. Met een krachtige tweetaktmotor gemonteerd in een ultramodern chassis, is deze krachtpatser ongetwijfeld de snelste 250 cc tweetakt op het circuit. Dit beproefde racewapen is de juiste keuze voor diegenen die gedijen op dat glorieuze tweetaktgeluid terwijl ze de ene hete ronde na de andere verslaan.

De motor van de KTM 250 SX is voorzien van de nieuwste tweetakttechnologie, met een balansas voor lage motortrillingen en een betrouwbare hydraulisch bediende DDS-koppeling. Hij heeft een door twee kleppen aangestuurde power valve, die er enorm toe bijdraagt ​​dat de KTM 250 SX-motor de meest competitieve tweetaktmotor in zijn klasse is. Het aandrijven van zijn transmissie met 5 versnellingen is echt een opwindende ervaring.

De cilinder van de KTM 250 SX heeft een boring van 66,4 mm en is voorzien van een Twin-Valve powervalve systeem. De uitlaatpoort is machinaal bewerkt voor een nauwkeurige power valve-functie, wat zorgt voor een uitstekende algehele vermogensafgifte. Door de twee meegeleverde veren te gebruiken, kunnen de vermogenskenmerken snel en eenvoudig worden gewijzigd, waardoor optimale instellingen voor verschillende tracks en voorkeuren van de rijder worden gegarandeerd. De laterale cilinderkopbeugels zijn gemaakt van aluminium en verminderen trillingen tot bijna onbeduidende niveaus.

Het frame is professioneel gemaakt van hydrogevormde buizen van chroom-molybdeenstaal die door robots zijn gelast, waardoor de hoogste niveaus van consistente kwaliteit worden gegarandeerd. De stijfheid is precies afgestemd op de meest dynamische wegligging en werkt in perfecte harmonie met de vering om wendbaarheid te bieden zonder de stabiliteit bij hoge snelheden te verliezen. Het frame heeft ook geen vuile voetsteunen, die een eenvoudig maar effectief zelfreinigend systeem hebben dat ervoor zorgt dat de voetsteunen terugkeren naar hun oorspronkelijke positie, waardoor ze onder alle omstandigheden volledige controle hebben. Alle SX-frames zijn voorzien van dezelfde zeer duurzame poedercoating als de KTM Factory-machines en worden geleverd met standaard framebeschermers. Het subframe is gemaakt van lichtgewicht aluminium, wat zorgt voor stabiliteit op het achterspatbord en sterke ondersteuning voor de berijder met weinig extra gewicht.

MerkKTM
Type250 SX
Prijs€ 9.890,00
Bouwjaar2021
CategorienCross
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print

Aantal keer bekeken (622)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2021 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top