Search
Search ×
KTM 300 EXC TPI 2022

KTM 300 EXC TPI 2022

Auteur: Jim scheres/zaterdag 24 oktober 2020/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
3.9
De KTM 300 EXC TPI is een van de meest erkende namen aan het scherpe einde van harde enduro. Met een kogelvrije tweetaktmotor met brandstofinjectie die massa's lage koppels en razende toeren produceert, is het de ideale metgezel bij het aanpakken van moeilijk terrein. Nu met opnieuw afgestelde ophangingsinstellingen, een luide nieuwe look en meer dan 2 decennia racewinnende referenties, is de KTM 300 EXC TPI klaar voor de meest extreme enduro-uitdagingen.

De KTM 300 cc tweetaktmotor, een legende op zich, is al lang een favoriet als het gaat om enduro-wapens. Dit is grotendeels te danken aan het uitzonderlijke vermogen, het lage koppel en het algehele lichtgewicht. Dankzij de modernste techniek, innovatief tweetaktontwerp en revolutionaire TPI-brandstofinjectietechnologie is deze krachtbron een echt verfijnde eenheid geworden.

De cilinder van de KTM 300 EXC TPI heeft een boring van 72 mm en is uitgerust met een geavanceerde vermogensklep, die zorgt voor ultrasoepele en regelbare vermogenskenmerken. Omdat de cilinder brandstofinjectie heeft, heeft hij twee laterale koepels die de brandstofinjectoren vasthouden en brandstof leveren aan de achterste transferpoorten. De stroomafwaartse injectie garandeert een uitstekende verneveling van de brandstof met de stroomopwaartse lucht. Zo is het verlies aan onverbrande brandstof minimaal voor minder uitstoot, een efficiëntere verbranding en een lager brandstofverbruik. De cilinder is ook voorzien van een ultramoderne vermogensklepeenheid met een geavanceerd mechanisme voor de zijdelingse steunuitlaatpoorten. De lay-out van de uitlaatpoort verhoogt de motorprestaties, terwijl de bovencontour van de uitlaatpoort is bewerkt om een nauwkeurigere poorttiming te garanderen.
MerkKTM
Type300 EXC TPI
Prijs€ 12.290,00
Bouwjaar2022
CategorienEnduro
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print

Aantal keer bekeken (3420)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2022 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top