Search
Search ×
KTM 390 Duke 2021 - Zwart

KTM 390 Duke 2021 - Zwart

Auteur: BCS Racing/donderdag 18 februari 2021/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
3.3
De KTM 390 DUKE is een puur voorbeeld van wat zoveel mensen aantrekt tot de sensatie van straatmotorrijden. Deze Corner Rocket maximaliseert het plezier en de gebruikerswaarde en neemt de eer waar wendbare bediening telt. Licht als een veertje, krachtig en boordevol ultramoderne technologie, het garandeert een spannende rit, of je je nu een weg baant door de stadsjungle of je naam in een woud van bochten graaft.

Een fiets zo compact en wendbaar als deze, verdient een stevige stoot. Met 32 ​​kW (44 pk) en een drooggewicht van slechts 149 kg deden we het goed. Dankzij het ingenieuze inlaat- en uitlaatsysteem, het 46 mm gasklephuis en het nauwgezette brandstofinjectiesysteem is deze sterke stroker klaar om de rest van het verkeer achter je te laten met een simpele draai van je pols.

De slipkoppeling gaat niet alleen open als het terug-koppel van de motor te hoog wordt, hij helpt ook als je gas geeft. De eerste voorkomt het klapperen van het achterwiel bij krachtig remmen of vertragen - en geeft het wiel net dat beetje remkracht voor een gecontroleerde achterwielslide. Met dit laatste kan de koppeling worden getrokken en bediend met slechts één trigger-happy-vinger - wat u energie bespaart en meer controle biedt - net als de profs.

Met een verlichte menuschakelaar aan de linkerkant van het stuur kunnen verschillende modi voor de verschillende ingebouwde hulpsystemen worden geselecteerd. Het is heel eenvoudig en intuïtief: veeg "omhoog" en "omlaag" door het menu, selecteer de gewenste instelling met de rechterknop of ga een stap terug met de linkerknop.

Sensatiezoekende rijders zullen genieten van de toegevoegde fun-factor (en extra racebaancontrole) van de geavanceerde "Supermoto-modus", die met een druk op de knop wordt geactiveerd. Als het is ingeschakeld, bedient het systeem alleen de voorrem. De achterremdruk is volledig tot aan de rechtervoet van de berijder, zodat u uw rijvaardigheid tot het uiterste kunt pushen.
MerkKTM
Type390 Duke
Prijs€ 6.995,00
Bouwjaar2021
CategorienAllroad
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print

Aantal keer bekeken (1188)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2021 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top