Search
Search ×
KTM 450 EXC-F 2021

KTM 450 EXC-F 2021

Auteur: Jim scheres/zaterdag 24 oktober 2020/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
5.0

Deze bewezen parcoursveroveraar is slecht nieuws voor de concurrentie. De KTM 450 EXC-F is de benchmark in de branche en is geïntensiveerd door input van KTM-fabrieksracers. Met indrukwekkende en efficiënte prestaties, een lichtgewicht frame en subframe, verfijnde carrosserie en ergonomie, een compact uitlaatsysteem en uitzonderlijke koeling en vering, zal het zeker de standaard blijven voor alle anderen. Zijn nieuwe graphics en kleuren vallen op als een herinnering aan zijn race-bewezen stamboom.

Door een compact formaat te combineren met een immens vermogen, is de SOHC-motor met brandstofinjectie van de KTM 450 EXC-F de krachtigste en meest verfijnde 450 cc op de markt. Zijn toonaangevende vermogensafgifte is beschikbaar over het hele toerentalbereik en met een verlaagd gewicht van slechts 29,2 kg is dit blok het meest compacte, lichtste en meest concurrerende motornlok dat er is. Met Euro IV-homologatie is het niet alleen attent groen, maar laat het de concurrentie ook groen van jaloezie.

De KTM 450 EXC-F-motor is uitgerust met een compacte SOHC-cilinderkop voor optimale massacentralisatie en draagt ​​bij aan een nog beter rijgedrag. De kopconfiguratie belooft een efficiënte vermogensafgifte en ongeëvenaarde prestaties, aangezien de gasstroom door de poorten wordt geregeld door een enkele bovenliggende nokkenas. Het beschikt over een duurzame axiale bevestiging van de decompressoras en een efficiënt, geïntegreerd motorontluchtingssysteem. De tuimelaars en wrijvingsarme distributiekettinggeleiders garanderen consistente prestaties over het hele toerentalbereik.

​Alle EXC-modellen zijn voorzien van high-tech, lichtgewicht chromoly stalen frames. Dit omvat hydrogevormde elementen die zijn geproduceerd door middel van ultramodern robotlassen. Met zijn race-bewezen geometrieën en optimale stijfheid biedt het frame geweldige feedback voor de rijder, speels rijgedrag en opmerkelijke stabiliteit. De zijdelings bevestigde motorkopsteunen (de verbinding tussen cilinder, kop en frame) zijn nu gemaakt van aluminium, waardoor trillingen worden verminderd en verder wordt bijgedragen aan nauwkeurig bochtenwerk. De motoren hebben ook zijdelingse framebeschermers met een gestructureerd oppervlak, waardoor de grip wordt verbeterd, terwijl ze ook dienen als hittebeschermer tegen de uitlaatdemper aan de rechterkant. Het subframe is gemaakt van extra lichte en stabiele aluminium profielen met een gewicht van minder dan 900 gram, wat zorgt voor een uitstekende stabiliteit van het achterspatbord.

MerkKTM
Type450 EXC-F
Prijs€ 12.990,00
Bouwjaar2021
CategorienEnduro
Motorinhoud450cc tot 1000cc
Print

Aantal keer bekeken (782)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2021 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top