Search
Search ×
KTM 50 SX 2021

KTM 50 SX 2021

Auteur: Jim scheres/zaterdag 24 oktober 2020/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
Geen waardering
De KTM 50 SX is een echte KTM voor jonge MX-rijders. Het is een echte crossmotor die, net als zijn grotere broers en zussen, is gemaakt van hoogwaardige componenten. Dit maakt de KTM 50 SX de eerste keuze bij het betreden van de wereld van MX. Dit pakket is ontwikkeld met de jongere in gedachten en heeft een motor die een constant, controleerbaar vermogen levert, met een automatische koppeling die ideaal is voor beginnende rijders. Hij is ook voorzien van de nieuwste WP XACT-voorvork met revolutionaire AER-technologie, volledig instelbare achtervering, ultra-coole graphics en de mogelijkheid om snel rijden leuk te maken.

De krachtige cilinder, uitlaatpijp en rietinlaatsysteem zijn perfect gerangschikt voor maximale prestaties en zetten de norm in de zeer competitieve 50 cc-klasse.

De door KTM ontwikkelde centrifugale automatische koppeling met meerdere schijven zorgt voor een beheersbare acceleratie en maakt het rijden op deze motorfiets het gemakkelijkste ter wereld. Het kan binnen enkele minuten en zonder speciaal gereedschap worden aangepast aan de specifieke eisen van de baan en de berijder.

Het moderne frame is gemaakt van lichtgewicht, zeer sterke chromoly-stalen profielen en combineert maximale longitudinale stijfheid met optimale torsiestijfheid. Het garandeert een gemakkelijke bediening en nauwkeurig bochtenwerk, maar ook een uitstekende stabiliteit.

 

--

Voor absolute beginners kan het motorvermogen worden teruggebracht tot een gematigde 5,5 pk met behulp van een kit uit het PowerParts-programma.

MerkKTM
Type50 SX
Prijs€ 4.150,00
Bouwjaar2021
CategorienCross
Motorinhoud0 tot 100cc
Print

Aantal keer bekeken (601)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2021 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top