Search
Search ×
KTM 85 SX 2021

KTM 85 SX 2021

Auteur: Jim scheres/zaterdag 24 oktober 2020/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
4.2
De KTM 85 SX biedt een echte smaak van de hoofdklasse van motorcross. In de voetsporen van kampioenen, bootst elke centimeter van deze motorfiets het beproefde ontwerp van de grote reeks crossers na. Een lichtgewicht, hoogwaardig frame herbergt het compacte raketschip van een motor, die ongeëvenaarde prestaties en rijdbaarheid levert. Deze minikrijger is het ultieme racewapen en staat klaar om alles te veroveren in de strijd om de bovenste trede van het podium.

Er was extreme vindingrijkheid voor nodig om de racewinnende formule van KTM's grotere tweetaktmotoren in een compacte 85 cc-motor te passen. Er wordt een speciaal fabricageproces gebruikt dat een indrukwekkende gewichtsbesparing oplevert zonder in te boeten aan sterkte of duurzaamheid. De supercompacte krachtcentrale is uitgerust met een versnellingsbak met 6 versnellingen en levert ongeëvenaard vermogen en rijeigenschappen over het hele toerenbereik. De krachtafsluiter speelt een sleutelrol bij het afstemmen van de vermogensafgifte op de baanomstandigheden en het vermogen van de rijder, zodat de enige rijder die verrast wordt door de ongelooflijke prestaties de concurrentie is.

De cilinder van het model 2021 heeft een boring en slag van 47 / 48,95 mm. Het beschikt over een geavanceerd power valve-systeem, dat zowel de uitlaatklep als de sub-uitlaatpoorten regelt, waardoor de fiets een uitstekende koppel- en vermogensafgifte krijgt. Dit vertaalt zich in aanzienlijke prestaties in het middenbereik, waardoor de noodzaak om de koppeling in leemachtige of zanderige omstandigheden te overbelasten, wordt verminderd. Met een stelschroef kan de openingstijd van de krachtklep worden aangepast aan de voorkeur van de rijder en de baanomstandigheden.

Het frame van de KTM 85 SX is een verkleinde versie van de in het kampioenschap bewezen full-size frames. Het is professioneel vervaardigd met behulp van hydrogevormde buizen van chroom-molybdeenstaal die met een robot zijn gelast, waardoor het hoogste niveau van consistente kwaliteit wordt gegarandeerd. De flexeigenschappen zijn specifiek op maat gemaakt voor gebruiksgemak en optimaal comfort, terwijl ze in perfecte harmonie werken met de vering, om uitstekende wendbaarheid en stabiliteit bij hoge snelheden te garanderen. De frames zijn voorzien van een zeer duurzame oranje poedercoating en worden geleverd met standaard framebeschermers.
MerkKTM
Type85 SX
Prijs€ 6.290,00
Bouwjaar2021
CategorienCross
Motorinhoud0 tot 100cc
Print

Aantal keer bekeken (682)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2021 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top