Search
Search ×
KTM FACTORY REPLICA STACYC 16eDRIVE

KTM FACTORY REPLICA STACYC 16eDRIVE

Auteur: BCS Racing/donderdag 11 februari 2021/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
Geen waardering
Elektrisch vermogen kan heel praktisch en veelzijdig worden ingezet. Het is dus geen verrassing dat KTM heeft gekozen voor een elektrische aandrijving om de perfecte instapmodellen voor de allerkleinste rijders te ontwikkelen. Op de elektrische loopfietsen KTM FACTORY REPLICA STACYC 12eDRIVE en 16eDRIVE kunnen kinderen kennismaken met het rijplezier en de unieke rijervaring van een aangedreven tweewieler.

Daarnaast leren ze met deze motorfietsen alles over de basisonderdelen en -elementen van een motorfiets, zoals het stuur en de wielen, maar ook de koppel en balans. Ze kunnen hun prestaties meten aan die van hun Red Bull KTM Factory Racing-idolen en alvast oefenen voor de overstap naar de KTM SX-E 5, een innovatieve elektrische motocrosser die met het kind kan 'meegroeien'.

De KTM FACTORY REPLICA STACYC 16eDRIVE is de beste keuze voor de iets langere en/of meer ervaren juniorrijders van ongeveer vier of acht jaar oud met een binnenbeenlengte tussen de 45 en 61 cm. Het model is uitgerust met een motor die iets krachtiger is dan die van zijn kleinere broertje. Verder beschikt de motorfiets over wielen van 16 inch en een zadelhoogte van 43 cm.

Beide modellen kunnen snel worden opgeladen. Een volledig opgeladen accu staat garant voor ongeveer 30 tot 60 minuten buitengewoon rijplezier waarbij de rijders spelenderwijs en in de frisse buitenlucht hun oog-handcoördinatie kunnen oefenen. Kinderen houden ook van de vrijheid om zelf met het gas te spelen. De lichte, gemakkelijk mee te nemen, intuïtief te bedienen en in race-stijl vormgegeven KTM FACTORY REPLICA STACYC 12eDRIVE en KTM FACTORY REPLICA STACYC 16eDRIVE vormen als het ware het 'voorgerecht' voor de KTM SX-E 5 die veel meer mogelijkheden biedt en waarmee echt een wedstrijd kan worden gereden.

KTM FACTORY REPLICA STACYC - BELANGRIJKSTE KENMERKEN MODEL
// Stevig, lichtgewicht aluminium frame -> gemakkelijk op te pakken en te besturen door kinderen
// Drie progressieve aandrijvingsmodi -> eerste kennismaking met een aangedreven tweewieler
// Veilige, thermisch beschermde 20V-accu -> 45-60 minuten opladen voor 30-60 minuten rijden
// Zadelhoogte van 33 tot 43 cm -> leeftijd tussen de drie en acht jaar oud
// Stalen BMX-voorvorken, -ketting en -vrijloop
// Multifunctionele gashendel met indicatie van rijmodus en accuniveau
// Ergonomische Race Replica-vormgeving met tapse voetsteunen
MerkKTM
TypeSTACYC 16eDRIVE
Prijs€ 941,25
Bouwjaar2021
CategorienCross
Motorinhoud0 tot 100cc
Print

Aantal keer bekeken (77)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2021 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top