Search
Search ×
KTM SMC 690 2021

KTM SMC 690 2021

Auteur: BCS Racing/donderdag 18 februari 2021/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
4.5
De KTM 690 SMC R legt de lat hoger in de supermoto-inzet, mede dankzij een lichtgewicht chassis, een legendarische 690 LC4-motor en een sohistic elektronicapakket. Of je nu je asfaltglijdende talent uitdrukt op bergwegen of op de toppen van je favoriete baan, je drijft de toekomst in met een maximale grijns en je aderen stromen van adrenaline. De handling wordt verbeterd door de nieuwste volledig instelbare WP APEX-ophanging, dus u hoeft zich alleen maar zorgen te maken over de weg die voor u ligt en het gas geven naar de stops.

De LC4 690 cc eencilindermotor combineert een krachtige acceleratie vanaf het allerlaagste toerental met een uitstekend vrijtoerend karakter en een verfijnde motorloop. Een ander groot pluspunt is dat de motor niet alleen extreem zuinig is met brandstof, maar ook lange onderhoudsintervallen heeft van 10.000 km, waardoor de bedrijfskosten laag blijven.

De PASC (Power Assist Clutch) zorgt ervoor dat de berijder minimale input nodig heeft om hem te bedienen, vanwege het verminderde motorkoppel dat wordt overgebracht naar de koppelingsplaten. De slipkoppeling voorkomt het blokkeren van het achterwiel bij agressief terugschakelen, wat het destabiliserende achterwielgeratel op het asfalt vermindert bij krachtig remmen of vertragen in bochten.

Maximale Super Moto-controle wordt verbeterd door de WP APEX 48 upside-down vork. Het door WP en KTM ontwikkelde split-fork-ontwerp is aangepast voor de KTM 690 SMC R. Hij is aan beide zijden voorzien van veren met afzonderlijke dempingsfuncties - compressie is aan de linkerkant en rebound aan de rechterkant. Ze hebben geen negatieve invloed op elkaar. Daarom kan de demping eenvoudig worden aangepast via de draaiknoppen bovenop beide vorkbuizen, met elk 30 klikken.
MerkKTM
TypeSMC 690
Prijs€ 13.300,00
Bouwjaar2021
CategorienAllroad
Motorinhoud450cc tot 1000cc
Print

Aantal keer bekeken (968)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2021 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top