Search
Search ×

EXC 150 TPI 2020

EXC 150 TPI 2020
Deze wendbare, lichtgewicht, extreme terreinmeester is helemaal nieuw voor 2020 en beschikt nu trots over de letters TPI (transfer port injection) naast de naam, waardoor deze klaar is voor de strikte EURO 4-homologatie. Dit betekent dat er geen behoefte meer is aan het opnieuw jagen of mengen van brandstof, waardoor deze eenvoudig te versnipperen volbloed nog eenvoudiger is om te rijden en aan te werken. De nieuwe KTM 150 EXC TPI, die al werd erkend voor zijn superieure wendbaarheid, profiteert van een gloednieuw frame met verbeterde flexkenmerken dat, samen met de vele andere nieuwe wijzigingen, rijder en machine helpt te verbeteren tot ongelooflijke nieuwe competentieniveaus.

KTM bepaalt de benchmark in technologie met zijn uitgebreide reeks race-winnende offroad-competitie 2-takt modellen. Twee jaar na de introductie van 's werelds eerste 2-takt elektronisch gestuurde offroad-modellen voor brandstofinjectie gaat het succes verder met volledig herwerkte, offroad-racemotoren van de nieuwe generatie, allemaal uitgerust met het revolutionaire TPI-systeem. Dit omvat nu ook de KTM 150 EXC, waarmee de onverbiddelijke toewijding van KTM aan tweeslag-vooruitgang wordt aangetoond.

De 150 cc 2-takt motor heeft een aantal belangrijke veranderingen ondergaan in 2020. Dankzij de geavanceerde constructie, het innovatieve 2-takt ontwerp, een nieuw ontwikkelde cilinder en revolutionaire TPI brandstofinjectietechnologie, is de nieuwe motor meer verfijnd dan ooit tevoren, leveren toonaangevende prestaties over het hele toerentalbereik. Het voordeel van de updates van deze compacte, lichte 2-takt, wordt weerspiegeld in de zeer effectieve krachtafgifte en gemakkelijke rijeigenschappen, waardoor het een geweldige optie is voor diegenen die zich willen verdiepen in extremere enduro-actie. Met Euro IV-homologatie is het niet alleen opvallend groen, maar laat het ook de concurrentie groen van jaloezie.
MerkKTM
TypeEXC 150 TPI
Prijs€ 9.850,00
Bouwjaar2020
CategorienEnduro
Motorinhoud100cc tot 249cc
Print
Geplaatst: jun 6, 2017,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: BCS Racing
Tags:
Copyright 2019 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top