Search
Search ×

EXC 250 TPI 2020

EXC 250 TPI 2020
De nieuwe generatie KTM 250 EXC TPI is de ultieme combinatie van kracht en rijdbaarheid. Het is volledig herwerkt voor 2020 en vormt een duidelijke maatstaf voor intuïtieve bediening, unieke stijl en topprestaties. Dankzij de baanbrekende TPI-technologie (transfer port injection) blijft deze extreme machine nieuwe hoogten bereiken, wat duidelijk aantoont dat KTM zich onverminderd inzet voor tweetaktontwikkeling. Naast de befaamde voordelen van een uitstekende brandstofefficiëntie, schone uitlaatemissies en de verwijderde noodzaak voor spuitwerk, heeft de nieuwe KTM 250 EXC TPI een nieuw dynamisch, lichtgewicht frame. Het is ontwikkeld met feedback van fabrieksrijders en geeft achteraf de voorkeur door uitstekende feedback van de rijder aan te bieden.

KTM bepaalt de benchmark in technologie met zijn uitgebreide reeks race-winnende offroad-competitie 2-takt modellen. Twee jaar na de introductie van 's werelds eerste 2-takt elektronisch gestuurde offroad-modellen voor brandstofinjectie gaat het succes verder met volledig herwerkte, offroad-racemotoren van de nieuwe generatie, allemaal uitgerust met het revolutionaire TPI-systeem. Dit toont verder KTM's niet-aflatende inzet voor tweeslag-vooruitgang. De voordelen zijn duidelijk: naast enorme verbeteringen in brandstofefficiëntie en uitlaatemissies, verwijdert het systeem ook de noodzaak om brandstof voor te mengen en opnieuw te jagen, wat betekent dat de motor met minder inspanning altijd soepel en kraak werkt.

De compacte motorbehuizingen zijn vervaardigd met behulp van een hogedrukgietproces dat helpt bij gewichtsvermindering, terwijl het tegelijkertijd de sterkte en duurzaamheid behoudt. Het ontwerp zorgt voor optimale asafstellingen dicht bij het zwaartepunt, wat resulteert in een ideale massacentralisatie en gemakkelijker rijcomfort. Bovendien hebben de motorafdekkingen een slimme oppervlaktestructuur die slijtage veroorzaakt door de laarzen van de rijder vermindert, waardoor ze er net zo fris uitzien als de dag waarop u uw EXC kocht.
MerkKTM
TypeEXC 250 TPI
Prijs€ 10.910,00
Bouwjaar2020
CategorienEnduro
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print
Geplaatst: jun 6, 2017,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: BCS Racing
Tags:
Copyright 2019 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top