Search
Search ×

Honda CRF110F 2022

Honda CRF110F 2022
De CRF110 voelt aan als een volwassen motorfiets en zorgt voor eindeloos rijplezier. Deze motorfiets is geschikt voor de 8- tot 11-jarige berijder en heeft een robuust frame, een elektrische starter en een betrouwbare 4-taktmotor. Hij is het ideale opstapmodel naar de meer wedstrijdgerichte Motocross- en Enduro-machines van 125 cc/150 cc. Als een kind die allesoverheersende drang krijgt om te rijden, is er geen beter startpunt denkbaar dan een knalrode CRF offroadmachine.
Gebouwd om lang mee te gaan, makkelijk te onderhouden en eenvoudig te besturen. 

Honda’s stoere CRF110F laat jonge berijders met het volste vertrouwen rijden en opent de deuren naar levenslang rijplezier. Hij heeft een elektrische starter en een splinternieuw stalen frame met verbeterde wielophanging, die samen bijdragen aan het gevoel en de prestaties van een 'volwassen' motorfiets.Het 14 inch grote voorwiel en het 12 inch grote achterwiel zorgen voor stabiliteit en grip. De zithoogte is 667 mm, en daarmee de laagste in zijn klasse. De wijd uit elkaar staande voetsteunen zorgen voor meer controle, en de opnieuw ontworpen kickstarter is makkelijk in gebruik. Nieuwe rijders gaan niet altijd zuinig om met hun machine, en daarom heb je een motorfiets nodig die minstens net zo ruig is. Dankzij de nieuwe motor met 110 cc is de nieuwe CRF110F daarin met vlag en wimpel geslaagd. En om hem moeiteloos draaiende te houden, zit hij boordevol functies, zoals de onderhoudsvrije Capacitor Discharge Ignition (CDI-ontsteking), de automatische nokkenaskettingspanner, en natuurlijk de bewezen technische en productiekwaliteit van Honda.De dagen waarop de motorfiets offroad, op parcoursen, op motorcrossbanen of zelfs in de eigen tuin op de proef wordt gesteld, kunnen een leuke activiteit zijn voor het hele gezin.

De CRF110F is een geweldige en plezierige kennismaking met motorrijden, de perfecte motorfiets om vaardigheden op te doen en te leren de machine onder controle te houden. Dat komt later ongetwijfeld goed van pas, zowel op de weg als tijdens wedstrijden.
MerkHONDA
TypeCRF 110 F
Prijs€ 2.699,00
Bouwjaar2022
CategorienCross
Motorinhoud100cc tot 249cc
Print
Geplaatst: dec 8, 2019,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: Jim scheres
Tags:

Theme picker

Copyright 2022 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top