Search
Search ×

Honda CRF125F 2022

Honda CRF125F 2022
De perfecte machine om je vaardigheden op een hoger niveau te brengen. Met de CRF125F kunnen jonge rijders zich op veilige wijze ontwikkelen tot avontuurlijkere rijders. We hebben een paar grote jongens in onze CRF–MX-serie, en de nieuwe CRF125F staat daar trots naast. De perfecte opstapmotor voor jonge honden van 10 jaar en ouder, die op zoek zijn naar plezier en de motorfiets die hun passie voor het zand begrijpt. Hij is dan misschien niet zo groot, maar heeft dezelfde styling en een aantal dezelfde functies als zijn grote broer, de geweldige CRF450R. Zodra je de elektrische starter bedient, staat de luchtgekoelde SOHC-motor te popelen om er vandoor te gaan. Deze is speciaal afgesteld voor een vloeiend koppel bij lage toerentallen, ideaal voor jonge rijders. Het nieuwe, stalen Diamond-spar frame, de voorvork met buizen van 31 mm en een veerweg van 140 mm en de Honda Pro-Link achterwielophanging vormen samen een superstevig chassis dat gemaakt is voor het ruige werk.

Met een veringssysteem gemaakt rondom een stevige 31 mm telescoopvork en zware veren, vangt de motor precies de impact op van je sprong. De nieuwe achterschokdemper is voorzien van een zuigerdemper met een diameter van 32 mm en gescheiden drukkamers voor lucht, olie en gas. Dit voorkomt emulsievorming, waardoor hij onderhoudsvriendelijker wordt.

De stalen swingarm is om het Honda Pro-Link systeem heen gemaakt, dat naaldlagers gebruikt om wrijving te verminderen. Het sterke voorwiel van 17 inch en het achterwiel van 14 inch zijn de ideale wielen voor kleine rijders die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen.  De 220 mm grote schijfrem voor wordt hydraulisch bediend door een instelbare remhendel. Samen met de 95 mm grote trommelrem achter levert hij een goed doseerbare remkracht.
MerkHONDA
TypeCRF 125 F
Prijs€ 3.190,00
Bouwjaar2022
CategorienCross
Motorinhoud100cc tot 249cc
Print
Geplaatst: dec 8, 2019,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: Jim scheres
Tags:

Theme picker

Copyright 2022 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top