Search
Search ×

SX 150 2020

SX 150 2020
Met de wendbaarheid van een 125 en een gezonde dosis extra kracht is de KTM 150 SX een levendig pakket dat klaar is om de 250 cc 4-slagen aan te nemen. Vanuit zijn dynamische lichtgewicht chassis produceert de compacte motor toonaangevend koppel en vermogen. Alles aan deze motor schreeuwt high-performance plezier en het gaat de strijd aan als de ultieme on-track concurrent.

KTM-tweetaktmotoren breken al decennialang MX-tracks en zijn ongetwijfeld de snelste op dit moment. Dankzij jarenlange voortdurende ontwikkeling zijn deze motoren de maatstaf voor prestaties en technologie, met de perfecte combinatie van kracht, gewicht en controle. Voor 2020 zijn er kleine, maar belangrijke verfijningen doorgevoerd, wat heeft geresulteerd in een verbeterde krachtafgifte en betrouwbaarheid en door zijn melodieuze high-RPM screams, blijft de KTM150 SX spannende high-performance harmonischen leveren.

De pure opwinding die de motor van deze motor levert, garandeert gegarandeerde voortgezette productie. Omdat het veel van zijn belangrijkste componenten deelt met de toonaangevende 125, kunnen de cilinder, cilinderkop en zuigerunit nu ook op een 125cc-motorbasis worden gemonteerd, waardoor deze wordt omgezet in een 150 SX zonder de krukas te hoeven vervangen. Compact en krachtig, deze innovatieve tweetaktmotor is een lichtgewicht krachtpatser die gewoon perfect aansluit.

De KTM 150 SX is zo gemaakt dat hij agressief bereden kan worden en beschikt over een chassis dat voldoet aan de hoge verwachtingen van de rijder. Het lichtgewicht, hightech stalen frame is ontworpen om direct te reageren op de invoer van de rijder en nauwkeurige feedback van de rijder te geven. De flexkarakteristieken helpen de motorfiets om die grote hits te absorberen en bieden tegelijkertijd uitstekende wendbaarheid en stabiliteit bij hoge snelheden. Voor 2020 heeft de ophanging verbeterde dempingseigenschappen. De herwerkte instellingen bieden een iets zachter, comfortabeler gevoel dat, samen met het frame, de rijder 100% de leiding geeft over de rit.
MerkKTM
TypeSX 150
Prijs€ 9.090,00
Bouwjaar2020
CategorienCross
Motorinhoud100cc tot 249cc
Print
Geplaatst: jun 5, 2017,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: BCS Racing
Tags:

Theme picker

Copyright 2020 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top