Search
Search ×

SX 85 2020 - Uit voorraad leverbaar

SX 85 2020 - Uit voorraad leverbaar
Met de pro's binnen bereik, biedt de KTM 85 SX een echte smaak van de Hoofdklasse van motorcross. In de voetsporen van kampioenen bootst elke centimeter van deze motorfiets het beproefde ontwerp van het grote fietsassortiment na. Een lichtgewicht, WP-ontworpen frame huisvest zijn compacte "raketschip" van een motor, die ongeëvenaarde prestaties en rijeigenschappen biedt. Deze mini-krijger is het ultieme race-wapen en is klaar om uit te gaan en alles te overwinnen in de strijd om de bovenste trede van het podium.


Het kostte vindingrijkheid om de race-winnende formule van KTM's grotere 2-taktsen in een compacte 85 cc-motor te passen. Een speciaal productieproces wordt gebruikt en biedt een indrukwekkende gewichtsbesparing zonder concessies te doen aan sterkte of duurzaamheid. De supercompacte energiecentrale is uitgerust met een zesversnellingsbak en levert toonaangevende kracht en rijdbaarheid over het hele toerentalbereik. De krachtafsluiter speelt een belangrijke rol bij het afstemmen van de vermogensafgifte op de rijomstandigheden en rijvaardigheid, zodat de enige rijder die verrast wordt door de ongelooflijke prestaties de concurrentie is.

De cilinder heeft een boring en slag van 47 / 48,95 mm. Het beschikt over een geavanceerd klepsysteem dat zowel het uitlaatventiel als de subuitlaatpoorten regelt, waardoor de motor een uitstekend koppel en vermogen levert. Dit vertaalt zich in aanzienlijk prestatievermogen in het middenbereik, waardoor de noodzaak om de koppeling te overbelasten in leemachtige of zanderige omstandigheden wordt verminderd. Met een stelschroef kan de openingstijd van de krachtafsluiter worden aangepast aan de voorkeuren van de rijder en de baanomstandigheden.


Het frame is een verkleinde versie van de kampioenschappen-bewezen full-size frames. Het is professioneel vervaardigd met behulp van hydroformed chroom molybdeen stalen buizen die robot gelast, zorgen voor de hoogste niveaus van consistente kwaliteit. De flexibele eigenschappen zijn specifiek afgestemd op eenvoudige bediening en optimaal comfort, terwijl ze perfect in harmonie werken met de ophanging, voor uitstekende wendbaarheid en stabiliteit bij hoge snelheden. Voor 2020 zijn de frames voorzien van een zeer duurzame oranje poedercoating en worden standaard framebeschermers geleverd.
MerkKTM
TypeSX 85
Prijs€ 5.890,00
Bouwjaar2020
CategorienCross
Motorinhoud0 tot 100cc
Print
Geplaatst: jun 5, 2017,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: BCS Racing
Tags:
Copyright 2019 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top