Search
Search ×

SX-F 250 2020 - Uit voorraad leverbaar

SX-F 250 2020 - Uit voorraad leverbaar

De KTM 250 SX-F was klaar voor wereldwijde dominantie en zal zijn dominantie voor 2020 voortzetten. Niet alleen is het de lichtste fiets in zijn klasse, maar het biedt ook een ongeëvenaarde, vertrouwenwekkende vermogensafgifte, waardoor het een geweldige keuze is voor zowel amateur- als professionele rijders.

4-slagen hebben de motorcross naar onvoorstelbare nieuwe extremen gebracht in een speeltuin waar KTM een overheersende kracht is. Lichter en compacter dan ooit mogelijk werd geacht, leveren deze uitgebalanceerde technische meesterwerken op de meest dynamische manier het beste vermogen van de klasse. Rechtstreeks vanaf de showroomvloer bieden KTM 4-slagen KLAAR VOOR RACE-prestaties van het hoogste niveau.

Bekend als de sterkste motor in de MX2-competitie, behoudt de 2020-versie zijn dominantie. De compacte structuur draagt ​​bij aan een uitstekende massacentralisatie, die de gemakkelijke rijvaardigheid van de fiets ondersteunt. Het 2020-model kenmerkt zich door de nieuwe, sterkere middenschakeling van de oliepomp die, samen met verschillende andere kleine, maar belangrijke verfijningen, bijdraagt ​​aan een betere betrouwbaarheid. Het lage gewicht van slechts 25,9 kg, in combinatie met de compacte motorindeling en ongeëvenaarde kracht, maakt de KTM 250 SX-F opnieuw een echte kracht om rekening mee te houden, maar toch nog steeds gemakkelijk te rijden voor zowel amateur- als professionele fietsers.

Het is belangrijk dat een rijder in harmonie met de motorfiets werkt, waarbij hij vaart houdt door te bewegen met de natuurlijke krachten. De ergonomie van de 2020-reeks is optimaal voor prestaties op hoog niveau en biedt een rijpositie die de beste manoeuvreerbaarheid en controle biedt. De stuurpositie kan ook worden aangepast aan elke rijdermaat en ergonomische voorkeur. De belangrijkste interactie van een rijder met de motorfiets komt door de carrosserie, stoel, voetsteunen en stuur, die allemaal een cruciale rol spelen in de algehele controle. Op het gebied van ergonomie zijn absoluut geen compromissen gesloten en alleen de beste kwaliteitsproducten op de 2020 KTM SX-modellen.
MerkKTM
TypeSX-F 250
Prijs€ 9.990,00
Bouwjaar2020
CategorienCross
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print
Geplaatst: jun 5, 2017,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: BCS Racing
Tags:
Copyright 2019 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top