Search
Search ×

SX-F 350 2020 - Uit voorraad leverbaar

SX-F 350 2020 - Uit voorraad leverbaar
De KTM 350 SX-F levert nog steeds een dominante mix van pk's en wendbaarheid. Het heeft een uitzonderlijke vermogen / gewichtsverhouding met een koppel vergelijkbaar met dat van een 450, zonder zijn 250-achtige behendigheid te verliezen. Wanneer u op zoek bent naar meer dan één voordeel, combineert deze krachtige, lichtgewicht racer al uw behoeften tot één dominant pakket.

Viertaktmotoren hebben de motorcross naar onvoorstelbare nieuwe extremen gebracht in een speeltuin waar KTM de overheersende kracht is. Lichter en compacter dan ooit mogelijk werd geacht, leveren deze uitgebalanceerde technische meesterwerken op de meest dynamische manier het beste vermogen van de klasse. Rechtstreeks vanaf de showroomvloer bieden KTM 4-slagen READY TO RACE prestaties van het hoogste niveau.

De motor van de 2020 KTM 350 SX-F is netjes gerangschikt in een compacte en lichte constructie (26,6 kg). Het beschikt over een innovatief koppelingssysteem; perfect afgestelde, duurzame transmissie en een lichtgewicht DOHC (dubbele afgeluisterde nokkenas) cilinderkop, die allemaal bijdragen aan het maken van het een zeer indrukwekkende motor. Het heeft ook een nieuw, sterker tussentandwiel uit de oliepomp, voor verbeterde betrouwbaarheid. Uitgerust met het nieuwste elektronische brandstofinspuitsysteem en een handige elektrische starter, activeert slechts één druk op de knop deze indrukwekkende concurrerende motor.

De KTM 350 SX-F heeft een lichtgewicht, hightech stalen frame, overgenomen van het 2019-model. Het speelt een integrale rol in de befaamde manoeuvreerbaarheid van de fiets, terwijl het ook zorgt voor accurate feedback van de rijder. De verfijnde flex-eigenschappen zorgen ervoor dat de motorfiets die grote hits opneemt en toch uitstekende wendbaarheid en stabiliteit bij hoge snelheden levert. Het chassis beschikt ook over aanvullende innovatieve elementen, zoals "geen vuil" voetsteunen en beugels voor het monteren van een optionele composiet steunplaat. Voor 2020 heeft de ophanging verbeterde dempingseigenschappen. De herwerkte instellingen bieden een iets zachter, comfortabeler gevoel dat, samen met het dynamische, prestatiegerichte chassis, bijdraagt ​​aan een intuïtieve, high-performance rit als geen ander.
MerkKTM
TypeSX-F 350
Prijs€ 10.300,00
Bouwjaar2020
CategorienCross
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print
Geplaatst: jun 5, 2017,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: BCS Racing
Tags:

Theme picker

Copyright 2020 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top