Search
Search ×

SX65 2020 - Uit voorraad leverbaar

SX65 2020 - Uit voorraad leverbaar
De KTM 65 SX is een volwaardige racemachine voor jonge piloten in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Deze kleine flyer is voorzien van de nieuwste WP XACT voorvorken met revolutionaire AER-technologie, ultra-coole graphics en een vermogensafgifte die de benchmark in zijn klasse plaatst. Net als zijn grotere tegenhangers, beschikt de KTM 65 SX over READY TO RACE rijdynamiek, hoogwaardige apparatuur en superieur vakmanschap, waardoor winnende prestaties worden geleverd aan jonge concurrenten.

De KTM 65 SX is uitgerust met geavanceerde tweetakttechnologie en een gemakkelijk te schakelen 6-versnellingsbak met een hydraulische koppeling. Dankzij een herwerkte ontstekingscurve blijft de cilinder met zijn drukgeregelde uitlaatklep toonaangevend vermogen en veel koppel leveren.


De hoogwaardige cilinder heeft een drukgeregelde uitlaatklep (PCEV) en biedt ongeëvenaarde prestaties binnen de zeer competitieve 65 cc-klasse. Een opvallend kenmerk van de KTM 65 SX is de hydraulische koppeling van FORMULA. Het biedt eenvoudige koppelingsactie en duidelijk gedefinieerde modulatie.

Het moderne frame is gemaakt van lichtgewicht, sterke chromoly stalen profielen en combineert maximale stijfheid in de lengterichting met optimale torsiestijfheid. Het garandeert eenvoudige bediening en nauwkeurige bochten, maar ook uitstekende stabiliteit.
MerkKTM
TypeSX 65
Prijs€ 4.890,00
Bouwjaar2020
CategorienCross
Motorinhoud0 tot 100cc
Print
Geplaatst: jun 5, 2017,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: BCS Racing
Tags:
Copyright 2019 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top