Search
Search ×

Yamaha YZ250 2022

Yamaha YZ250 2022
Licht, wendbaar en gebouwd om als geen ander uit bochten te versnellen: deze crossmotor is de ultieme sensatiemachine. De YZ250 heeft door zijn kenmerken en veelzijdigheid op het hoogste niveau gewonnen in motorcross, supercross en freestyle MX. Deze 2-takt wordt geleverd met een radicaal nieuw uiterlijk, strakkere plastics en belangrijke upgrades in het chassis.

Als je al hebt ervaren hoe het is om hard te racen op de YZ250 2-takt, dan zul je het geweldig vinden wat Yamaha heeft gedaan met deze iconische crossmotor. En als je nog nooit de kans hebt gehad om met een YZ250 2-takt te racen, dan wordt het hoog tijd dat je ontdekt wat je hebt gemist!

De geheel nieuwe plastic delen verbeteren de ergonomie voor een nog hogere mate van controle en wendbaarheid, en de toonaangevende KYB-ophanging is voorzien van herziene demping bij lage snelheden voor een betere wegligging, terwijl de remprestaties naar een hoger niveau worden getild met een nieuwe remklauw voor. En de nieuwe, efficiëntere luchtinlaat en het herziene uitlaatsysteem scherpen het vermogen van de explosieve 250 cc vloeistofgekoelde YPVS-motor aan, terwijl het nieuwe, krachtigere remsysteem vooraan en de herziene demping van de ophanging helpen om de rondetijden in te korten. En het nieuwe duotoon kleurenschema en de graphics zijn aantrekkelijker dan ooit. YZ250 2-takt: The legend lives on!
MerkYamaha
TypeYZ 250
Prijs€ 8.399,00
Bouwjaar2022
CategorienCross
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print
Geplaatst: dec 8, 2019,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: Jim scheres
Tags:

Theme picker

Copyright 2022 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top