Search
Search ×

Yamaha YZ250F 2022

Yamaha YZ250F 2022
Met een uitstekende staat van dienst, waaronder talloze overwinningen in de MX2 Grand Prix en een reeks van 250 Supercross-titels in de VS, is de YZ250F geboren om te winnen. En met zijn lager onafgeveerd gewicht en verfijnde veringprestaties is deze hightech crossmotor scherper, sneller en soepeler dan ooit - klaar om het podium te veroveren.

Een belangrijk kenmerk van de YZ250F is de hightech 250 cc-motor met omgekeerde cilinderkop. De unieke naar voren gerichte inlaat forceert verse lucht in de brandstofinjector voor een winnende acceleratie en direct vermogen wanneer je het nodig hebt. En de compacte motorlay-out draagt aanzienlijk bij aan het wendbare rijgedrag van de motorfiets door een uitgebalanceerd, centraal zwaartepunt.

Wanneer het circuit of het weer verandert, kun je met de Power Tuner-app direct de motorinstellingen van jouw YZ250F aanpassen van soepel tot agressief. De SSS-voorvork (Speed Sensitive System) en de bewezen monocross-ophanging zijn voorzien van nieuwe dempingsinstellingen bij lage snelheden, terwijl het geavanceerde aluminium chassis met zijn ingebouwde stijfheidsbalans voor veel feedback zorgt. Snel, wendbaar en slim, de afstembare YZ250F is gebouwd om de ultieme prestaties te leveren op elk circuit.
MerkYamaha
TypeYZ250F
Prijs€ 8.899,00
Bouwjaar2022
CategorienCross
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print
Geplaatst: dec 8, 2019,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: Jim scheres
Tags:

Theme picker

Copyright 2022 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top