Search
Search ×

Yamaha YZ85 2022

Yamaha YZ85 2022
Ready to raise your game? Deze crossmotor is klaar om je naar een hoger niveau te tillen. Uitgerust met dynamisch nieuwe slanke plastics en met een verbeterd chassis, verbeterde rijpositie en een verfijnd remsysteem, is de strakke nieuwe YZ85 gebouwd voor de victorYZone.

Veel van de hedendaagse profcoureurs begonnen hun carrière op de YZ85. En als je kijkt naar wat het nieuwe model te bieden heeft, begrijp je waarom. De hoogwaardige vloeistofgekoelde tweetaktmotor van 85 cc is uitgerust met de beproefde Yamaha YPVS-motor voor racewinnende prestaties. En de verstelbare ophangsystemen zijn gebouwd om de zwaarste tracks onder de knie te krijgen.

De YZ85 wordt ook geleverd met een nieuw, lichtgewicht aluminium achterframe, een herziene aluminium swingarm, een nieuw achterremsysteem en een herziene, zeer efficiënte luchtinlaat - net als de grotere YZ125. Voor maximale controle van de rijder is er een nieuw, vlakker zadel, slankere plastics en een opnieuw ontworpen brandstoftank. En met een tweekleurig Icon Blue-kleurenschema en herziene graphics die het uiterlijk compleet maken, is de YZ85 klaar om je naar een hoger niveau te tillen.
MerkYamaha
TypeYZ 85
Prijs€ 5.199,00
Bouwjaar2022
CategorienCross
Motorinhoud0 tot 100cc
Print
Geplaatst: dec 8, 2019,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: Jim scheres
Tags:

Theme picker

Copyright 2022 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top