Search
Search ×
SX 125 2020 - Uit voorraad leverbaar

SX 125 2020 - Uit voorraad leverbaar

Auteur: BCS Racing/dinsdag 5 juni 2018/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
5.0
De KTM 125 SX is de meest compacte en lichtgewicht van de full-size fietsen en levert een vertrouwenwekkende rit als geen ander. Een lichtgewicht chassis werkt samen met de meest concurrerende 125cc tweetaktmotor in zijn klasse en levert superieure wendbaarheid en kracht om te voldoen aan de eisen van elke jonge adrenaline-zoeker. Deze tweetakt-screamer is het ultieme instappunt voor de profs en een onfeilbare manier om toe te voegen aan de trofeeëncollectie.


KTM-tweetaktmotoren breken al decennialang MX-tracks en zijn ongetwijfeld de snelste op dit moment. Dankzij jarenlange voortdurende ontwikkeling zijn deze motoren de maatstaf voor prestaties en technologie, met de perfecte combinatie van kracht, gewicht en controle. Voor 2020 zijn er kleine, maar belangrijke verfijningen doorgevoerd, wat heeft geresulteerd in een verbeterde vermogensafgifte en betrouwbaarheid en door zijn melodieuze high-RPM screams, blijft KTM125 SX spannende high-performance harmonischen leveren.


De KTM 125 SX-motor is ongetwijfeld opnieuw de meest competitieve en krachtige motor in zijn klasse. Met een uitstekende verhouding tussen vermogen en gewicht, lage kosten en algehele eenvoud is het duidelijk dat tweetaktmotoren een succesvolle toekomst zullen blijven houden bij KTM. De compacte en duurzame 17,2 kg-motor is ontwikkeld met behulp van de nieuwste knowhow van KTM-engineering, resulterend in brede kracht over het toerenbereik. De eenvoudige rijeigenschappen en uitstekende prestaties zijn voordelen die gelijk zijn aan snellere rondetijden en betere resultaten.

Om tegemoet te komen aan de zeer energieke rijstijl van een 125cc 2-takt rijder, heeft KTM een chassis ontwikkeld dat voldoet aan hun hoge verwachtingen. Het lichtgewicht, hightech stalen frame is ontworpen om direct te reageren op de invoer van de rijder en nauwkeurige feedback van de rijder te geven. De flexkarakteristieken helpen de motorfiets om die grote hits te absorberen en bieden tegelijkertijd uitstekende wendbaarheid en stabiliteit bij hoge snelheden. Voor 2020 heeft de ophanging verbeterde dempingseigenschappen. De herwerkte instellingen bieden een iets zachter, comfortabeler gevoel dat, samen met het frame, de rijder 100% de leiding geeft over de rit.
MerkKTM
TypeSX 125
Prijs€ 8.490,00
Bouwjaar2020
CategorienCross
Motorinhoud100cc tot 249cc
Print

Aantal keer bekeken (1938)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2020 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top