Search
Search ×
SX-F 450 2020 - Uit voorraad leverbaar

SX-F 450 2020 - Uit voorraad leverbaar

Auteur: BCS Racing/dinsdag 5 juni 2018/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
2.0
De KTM 450 SX-F, een kampioenschap winnende, is een beproefde formule die de referentie in de branche is. Voor 2020 blijft deze machine superieure prestaties en eenvoudige bediening leveren. Hij heeft een extreem compacte cilinderkop met één bovenliggende nokkenas en duwt samen met de efficiënte elektronische brandstofinspuiting een ongeëvenaarde 63 pk op de meest effectieve manier. De KTM 450 SX-F is gewoon de snelste motorcrossfiets op het circuit.

Viertaktmotoren hebben de motorcross naar onvoorstelbare nieuwe extremen gebracht in een speeltuin waar KTM de overheersende kracht is. Lichter en compacter dan ooit mogelijk werd geacht, leveren deze uitgebalanceerde technische meesterwerken op de meest dynamische manier het beste vermogen van de klasse. Rechtstreeks vanaf de showroomvloer bieden KTM 4-slagen READY TO RACE prestaties van het hoogste niveau.

De 450cc-motor is de ultieme krachtpatser als het gaat om het competitieve motorcrossassortiment van KTM. Het compacte, lichtgewicht ontwerp is voorzien van een cilinderkop met één bovenliggende nokkenas, aangedreven door het nieuwste elektronische injectiesysteem. Hierdoor kan de indrukwekkende 63 pk uiterst efficiënt over het hele toerenbereik worden verdeeld. Zelfs met zijn super voordelige elektrische starter is dit model nog steeds de lichtste 450 cc-motor op de MX-markt.


De KTM 450 SX-F levert een metaal draaikoppel en vereist een sterk frame om zijn immense kracht en snelheid aan te kunnen. Een nieuw lichtgewicht, high-tech stalen frame werd ontwikkeld voor het 2019-bereik en de beproefde formule gaat over naar het 2020-model. Het beschikt over verfijnde flexkenmerken die ervoor zorgen dat de fiets die grote hits opneemt en tegelijkertijd uitstekende wendbaarheid en stabiliteit bij hoge snelheden behoudt. Het chassis is ook voorzien van aanvullende innovatieve elementen, zoals "geen vuil" -voetsteunen en -beugels voor het monteren van een optionele composiet steunplaat. Voor 2020 heeft de ophanging verbeterde dempingseigenschappen. De herwerkte instellingen bieden een iets zachter, comfortabeler gevoel dat, samen met het dynamische, prestatiegerichte chassis, bijdraagt ​​aan een intuïtieve, high-performance rit als geen ander.
MerkKTM
TypeSX-F 450
Prijs€ 10.650,00
Bouwjaar2020
CategorienCross
Motorinhoud450cc tot 1000cc
Print

Aantal keer bekeken (1398)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2020 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top