Search
Search ×
KTM 65 SX 2021

KTM 65 SX 2021

Auteur: Jim scheres/zaterdag 24 oktober 2020/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
4.0
De KTM 65 SX is een volwaardige racemachine voor jonge piloten. Deze kleine flyer is voorzien van de nieuwste WP XACT-voorvorken met revolutionaire AER-technologie, ultracoole graphics en een vermogensafgifte die de maatstaf in zijn klasse zet. Net als zijn grotere tegenhangers beschikt de KTM 65 SX over READY TO RACE-rijdynamiek, kwaliteitsuitrusting en superieur vakmanschap, waarmee hij winnende prestaties levert aan jonge concurrenten.

De KTM 65 SX beschikt over de allernieuwste tweetakttechnologie en een gemakkelijk te schakelen 6-versnellingsbak met hydraulische koppeling. De cilinder, die profiteert van een herziene ontstekingscurve, blijft met zijn drukgestuurde uitlaatklep toonaangevend vermogen en veel koppel leveren.

De krachtige cilinder is voorzien van een drukgeregelde uitlaatklep (PCEV) en levert ongeëvenaarde prestaties binnen de zeer competitieve 65 cc-klasse.

Een opvallend kenmerk van de KTM 65 SX is de hydraulische koppeling van Formula. Het biedt gemakkelijke koppelingsactie en goed gedefinieerde modulatie.

Het moderne frame is gemaakt van lichtgewicht, zeer sterke chromoly stalen profielen en combineert maximale longitudinale stijfheid met optimale torsiestijfheid. Het garandeert een gemakkelijke bediening en nauwkeurig bochtenwerk, maar ook een uitstekende stabiliteit.
MerkKTM
Type65 SX
Prijs€ 5.190,00
Bouwjaar2021
CategorienCross
Motorinhoud0 tot 100cc
Print

Aantal keer bekeken (684)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2021 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top