Search
Search ×

Honda CRF50F 2022

Honda CRF50F 2022
Honda’s langstlopende offroadmodel. Met zijn sleutelbediende ontsteking opent hij de deuren naar oneindige sensaties en avonturen voor ambitieuze jonge rijders.

Makkelijk te starten, gebruiksvriendelijk, en áltijd leuk. Openlijk erkend als de ultieme minibike, is de CRF50F de keuze van beginnende rijders vanuit de hele wereld. Dankzij de upside-down voorvork, de motor met 49 cc, de soepele versnellingsbak met automatische koppeling en de lage zithoogte is de CRF50F een makkie om te hanteren. Stevig en degelijk, met de vormgeving van een volwassen motorfiets en nieuwe grafische race-elementen; deze CRF zorgt er voor dat de pleziermeters van de kleinste rijders in het gezin al snel in het rood staan - Honda rood.

Een jonge rijder heeft vanaf dag één vertrouwen nodig. Daarom hebben we de CRF50F heel gebruiksvriendelijk gemaakt voor de jonge rijder. Hij is heel eenvoudig te starten; draai de sleutel om en druk op de knop. Hij biedt veel rijgemak met de betrouwbare en sterke #420-ketting en dankzij de krachtige trommelremmen voor en achter staat hij zó stil als het moet.

De CRF50F is een motorfiets met stoere grafische race-elementen van de CRF-R-serie, en heeft een betrouwbare luchtgekoelde motor die wordt aangedreven door een onderhoudsvrije Capacitor Discharge ignition (CDI-ontsteking). Beter kun je niet beginnen.
MerkHONDA
TypeCRF 50 F
Prijs€ 2.099,00
Bouwjaar2022
CategorienCross
Motorinhoud0 tot 100cc
Print
Geplaatst: dec 8, 2019,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: Jim scheres
Tags:

Theme picker

Copyright 2022 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top