Search
Search ×

Yamaha YZ 125 2022

Yamaha YZ 125 2022
De nieuwe YZ125 is de snelste, lichtste en meest wendbare 125 cc productiecrossmotor die Yamaha ooit heeft gebouwd. Deze winnende tweetaktmotor is volledig opnieuw ontworpen om je sterker en meer bruikbaar vermogen te geven - en het ultradunne chassis is uitgerust met krachtige remmen en verfijnde vering die de prestaties leveren die je nodig hebt om op het podium te komen.

Met geheel nieuwe interne onderdelen van de motor, een opnieuw ontworpen YPVS (Yamaha Power Valve System) en een nieuwe Keihin powerjet-carburateur voor explosieve acceleratie, ontwikkelt de YZ125 een hoger piekvermogen waardoor je de andere coureurs ver achter je kan laten. De soepeler schakelende 6-versnellingsbak en herziene overbrengingsverhoudingen helpen om kostbare seconden van je rondetijden te scheren.

De strakke nieuwe plastics zijn slanker dan ooit, waardoor je meer controle hebt op de grond en in de lucht - en het plattere zadel en de nieuwe zijpanelen zorgen ervoor dat je je gemakkelijk kunt verplaatsen tijdens het remmen en hard accelereren. De YZ125 geeft je meer kracht en meer behendigheid - met jouw vaardigheden erbij ben je klaar voor de victorYZone!
MerkYamaha
TypeYZ 125
Prijs€ 7.799,00
Bouwjaar2022
CategorienCross
Motorinhoud100cc tot 249cc
Print
Geplaatst: dec 8, 2019,
Categorieën: Motoren,
Reacties: 0,
Auteur: BCS Racing
Tags:

Theme picker

Copyright 2022 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top