Search
Search ×
KTM 250 SXF 2021

KTM 250 SXF 2021

Auteur: Jim scheres/zaterdag 24 oktober 2020/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
5.0
De KTM 250 SX-F was klaar voor wereldwijde dominantie en zal zijn dominantie in 2021 voortzetten. Het is niet alleen de lichtste motorfiets in zijn klasse, maar biedt ook een ongeëvenaarde, vertrouwenwekkende vermogensafgifte, waardoor het een uitstekende keuze is. voor zowel amateur- als professionele crossers. Het effectief uitschakelen van de stroom is het geheim van snelle rondetijden en dit capabele pakket heeft alle juiste referenties om de belangrijkste klus te klaren - eerst naar de geblokte vlag gaan.

Bekend als de sterkste motor in de MX2-competitie, behoudt de 2021-versie zijn dominantie. De compacte structuur draagt ​​bij aan een uitstekende massacentralisatie, wat het rijcomfort van de fiets ondersteunt. Het 2021-model is voorzien van verschillende kleine, maar belangrijke verfijningen voor een nog betere betrouwbaarheid. Het lage gewicht van slechts 25,9 kg, in combinatie met de compacte motorindeling en ongeëvenaard vermogen, maakt de KTM 250 SX-F wederom tot een echte kracht om rekening mee te houden, maar toch gemakkelijk te rijden voor zowel amateur- als professionele rijders.

Een integraal onderdeel van de toonaangevende vermogensafgifte is de geavanceerde DOHC-cilinderkop (dubbele bovenliggende nokkenas). Hij heeft twee bovenliggende nokkenassen die de titanium kleppen activeren (inlaat 32,5 mm, uitlaat 26,5 mm) via de superlichte, met DLC gecoate vingervolgers. De nokkenassen hebben een voor wrijving geoptimaliseerd superfijn oppervlak en een timing die een ongelooflijk verfijnd vermogen levert.

Het frame van de KTM 250 SX-F moet inspelen op de dynamische rijstijlen die typerend zijn voor de klasse waarin hij past. Net als bij het hele SX-assortiment, is het frame professioneel vervaardigd uit hydrogevormde buizen van chroom-molybdeenstaal die door robots zijn gelast om de hoogste niveaus van consistente kwaliteit te garanderen. De zorgvuldig berekende stijfheid van het frame zorgt voor responsief rijgedrag en werkt perfect samen met de ophanging om uitstekende wendbaarheid en stabiliteit bij hoge snelheden te bieden. Alle 2021 KTM SX-frames zijn voorzien van een zeer duurzame poedercoating en worden geleverd met standaard framebeschermers. Het subframe is gemaakt van lichtgewicht aluminium en geeft een goed gevoel voor de berijder, evenals een gemakkelijke verplaatsing over het zadel.

Type250 SXF
Prijs€ 10.390,00
Bouwjaar2021
CategorienCross
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print

Aantal keer bekeken (617)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2021 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top