Search
Search ×
TTR 110 2024

TTR 110 2024

Auteur: BCS Racing/vrijdag 24 november 2023/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
Geen waardering
Welke Yamaha je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat deze is gebouwd volgens dezelfde hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen als alle tweewielers van het bedrijf. En zoals elk model in het assortiment kindermotoren, is de TT-R110 ontworpen om gebruiksvriendelijk, leuk om te rijden en gemakkelijk te onderhouden te zijn.

Voor stuurgemak en een hoog rijcomfort beschikt deze fantastisch uitziende motorfiets over een lage zithoogte, een voorvork met een lange veerweg en Monocross-achterwielophanging. Het voorwiel van 14 inch en het achterwiel van 12 inch zijn uitgerust met duurzame, brede noppenbanden voor offroadterrein. En het stoere Icon Blue-kuipwerk is geïnspireerd op Yamaha's winnende racemotorfietsen.

Zowel beginnende als ervaren offroad rijders zullen genieten van de soepele en sterke prestaties van het stille 110 cc viertaktmotorblok met elektrische start. En met zijn automatische koppeling is de vierversnellingsbak zeer eenvoudig te gebruiken. Het contactslot met sleutel voor extra veiligheid en de onderhoudsarme eigenschappen maken de TT-R110 niet alleen bijzonder leuk om mee te rijden, maar ook gemakkelijk te bezitten.
MerkYamaha
TypeTTR 110
Prijs€ 3.199,00
Bouwjaar2024
CategorienCross
Motorinhoud100cc tot 249cc
Print

Aantal keer bekeken (857)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2024 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top