Search
Search ×
390 Duke 2022 Wit

390 Duke 2022 Wit

Auteur: BCS Racing/vrijdag 2 juni 2023/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
Geen waardering
De KTM 390 DUKE is een puur voorbeeld van wat zovelen aantrekt tot de sensatie van straatmotorrijden. Deze Corner Rocket maximaliseert het plezier en de gebruikerswaarde en pakt de eer waar wendbaarheid telt. Licht als een veertje, krachtig en boordevol ultramoderne technologie, het garandeert een spannende rit, of je je nu een weg baant door de stedelijke jungle of je naam in een bos van bochten snijdt.

De KTM 390 DUKE-motor levert niet alleen een enorm koppel en huiveringwekkende acceleratie, maar ook goede manieren bij dagelijks gebruik, allemaal met een uitstekend brandstofverbruik. Deze lichtgewicht, compacte motor maakt echt indruk en met 32 ​​kW (44 pk) is het een van de krachtigste opties die er zijn voor A2-rijders. Dankzij het ingenieuze inlaatontwerp en het nauwgezette brandstofinjectiesysteem is de KTM 390 DUKE klaar om zowel de straten als de circuits te verscheuren.

Een fiets die zo compact en wendbaar is als deze, verdient het om een ​​stevige klap uit te delen. Met 32 ​​kW (44 pk) en een drooggewicht van slechts 149 kg deden we het goed. Dankzij het ingenieuze in- en uitlaatsysteem, het 46 mm gasklephuis en het nauwgezette brandstofinjectiesysteem is deze sterke stroker klaar om de rest van het verkeer met een handomdraai achter je te laten.
MerkKTM
Type390 Duke
Prijs€ 5.950,00
Bouwjaar2022
CategorienAllroad
Motorinhoud250cc tot 449cc
Print

Aantal keer bekeken (704)/Reacties (0)

Meer links

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2024 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top