Search
Search ×
KTM 125 Duke 2023 - zwart

KTM 125 Duke 2023 - zwart

Auteur: BCS Racing/donderdag 6 juli 2023/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
Geen waardering
De KTM 125 DUKE mag dan het instapmodel van het assortiment zijn, hij is er niet om spelletjes mee te spelen. Hij is gebouwd met dezelfde houding als de grotere motoren- en dat is te zien. Er zijn geen belemmeringen voor deze stadsstrijder, compleet met LED-koplamp en TFT-display. Deze 4-takt eencilinder heeft brandstofinjectie en een transmissie met 6 versnellingen om toonaangevende prestaties te leveren met een laag brandstofverbruik, zodat u langer kunt blijven rijden.

De KTM 125 DUKE-motor levert niet alleen een enorm koppel en huiveringwekkende acceleratie, maar ook goede manieren bij dagelijks gebruik, allemaal met een uitstekend brandstofverbruik. Deze lichtgewicht, compacte motor heeft ook veel kracht, met een respectabele 11 kW (15 pk). Dankzij het ingenieuze inlaatontwerp en het zorgvuldige brandstofinjectiesysteem is de KTM 125 DUKE klaar om de straten en circuits te verscheuren.

Een motor die zo compact en wendbaar is als deze, verdient een stevige klap. Met 11 kW (15 pk) zit hij precies aan de limiet van het A1-rijbewijs, waardoor het de sportiefste optie is die er is voor A1-rijders. Dankzij het ingenieuze in- en uitlaatsysteem, het 33 mm gasklephuis en het minutieuze brandstofinjectiesysteem is deze sterke stroker in een handomdraai klaar om de rest van het stadsverkeer achter zich te laten.
MerkKTM
TypeDuke 125
Prijs€ 6.400,00
Bouwjaar2023
CategorienAllroad
Motorinhoud100cc tot 249cc
Print

Aantal keer bekeken (221)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2023 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top