Search
Search ×
SX-E 5 2023

SX-E 5 2023

Auteur: BCS Racing/zondag 25 oktober 2020/Categorieën: Motoren

Waardeer dit artikel:
3.3
De KTM SX-E 5 is een volledig elektrische minicrosser gericht op zowel beginnende als competitieve junior rijders. Met geen uitstoot en minimale geluidsvervuiling, neemt hij zijn plaats in bij de voorhoede van de competitieve minicross en biedt hij een echt READY TO RACE-alternatief voor de 50 cc-benzinemotor. Met hoogwaardige componenten die hem aanzienlijk anders maken dan de vele elektrische minifietsen die op de markt verkrijgbaar zijn, is de KTM SX-E 5 een volwaardige wedstrijdmotorfiets, waardoor hij toegankelijker is voor jongere rijders voor gebruik in gebieden waar geluidsemissies zijn beperkt.

Deze volledig elektrische, op batterijen werkende luchtgekoelde permanentmagneetmotor heeft een extreem compact en slank ontwerp dat perfect past bij het kleinere chassis van de KTM SX-E 5. Bovendien is hij stof- en waterdicht, wat hem slijtage- en onderhoudsvrij maakt, terwijl de geïntegreerde regeleenheid (ECU) een directe, maar zeer controleerbare vermogensafgifte garandeert.

Tussen het balhoofd en de stoel bevindt zich een multifunctioneel instrumentendisplay. Hier kan de gebruiker kiezen tussen de zes verschillende rijmodi. Elke modus biedt verschillende vermogenskenmerken die geschikt zijn voor pure beginners tot ervaren racers. Het instrument geeft ook de resterende batterijlading weer.
MerkKTM
TypeSX-E 50
Prijs€ 6.000,00
Bouwjaar2023
CategorienCross
MotorinhoudElectromotor
Print

Aantal keer bekeken (2740)/Reacties (0)

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker

Ons actuele aanbod motoren

Copyright 2024 by Sitewriter Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top